Fyll i användarnamn.
Fyll i lösenord.
Har du glömt ditt lösenord

Välkommen till FAO:s medlemsportal

Till vänster anger du ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord.

Saknar du medlemsuppgifter?

Registrera nytt konto på fao.se.

Om du upplever problem vid inloggning kontakta FAO, info@fao.se, eller begär nytt lösenord här.

Byt ditt lösenord här.

Kurser

Arbetsgivarens representanter vid FAO:s medlemsföretag är välkomna att delta i FAO:s kurser.
Kontaktperson: Annie Larsson Uppdaterad: 2019-10-09
Skriv ut
  • Kursen tillgodoser chefens behov av kunskap om medarbetarens arbets- och anställningsvillkor. Vid digital kurs via Teams kommer kursen att vara uppdelad på två tillfällen. Nästa kurstillfälle: Inget ytterligare datum för 2021 är inplanerat.

  • Ger deltagarna fördjupade kunskaper i arbetsgivarfrågor och tillfälle till erfarenhetsutbyte. Under förutsättning att situationen i samhället när det gäller Covid-19 gör det möjligt så planerar vi att hålla kursen i fysisk form. Nästa kurstillfälle: 8-10 november 2021.

  • Hjälper deltagarna att praktiskt kunna hantera frågor kring löner och arbetstid så att lagar och avtal följs på ett korrekt sätt. Under förutsättning att situationen i samhället när det gäller Covid-19 gör det möjligt så planerar vi att hålla kursen i fysisk form. Nästa kurstillfälle: 5-6 oktober 2021.

  • Förbereder deltagarna och gör dem trygga i sin roll som lönesättande chef. Nästa kurstillfälle: Inget ytterligare datum för 2021 är inplanerat.

  • Ger deltagarna de kunskaper om FTP 17 som krävs för HR-arbetet med pensionsplanen. Nästa kurstillfälle: Inget ytterligare datum för 2021 är inplanerat.

  • FAO håller inte kurser i ämnet eftersom det redan finns ett bra utbud på marknaden. Vi rekommenderar Prevents kurser. OBS! Kursen ges av Prevent.

  • FAO håller inte kurser i ämnet eftersom det redan finns ett bra utbud på marknaden. Vi rekommenderar Diskrimineringsombudsmannens kurser. OBS! Kursen ges av Diskrimineringsombudsmannen.