Fyll i användarnamn.
Fyll i lösenord.
Har du glömt ditt lösenord

Välkommen till FAO:s medlemsportal

Till vänster anger du ditt användarnamn (mailadress) och ditt lösenord.

Saknar du medlemsuppgifter?

Registrera nytt konto på fao.se.

Om du upplever problem vid inloggning kontakta FAO, info@fao.se, eller begär nytt lösenord här.

Byt ditt lösenord här.

Jobba i försäkringsbranschen

Gillar du utmaningar och är sugen på en karriär är försäkringsbranschen något för dig. Du får arbeta i en spännande, samhällsengagerande och ansvarstagande bransch som erbjuder ständiga utvecklingsmöjligheter. Du får en arbetsgivare som tar ansvar - inte bara för dig som anställd utan även för samhället och miljön. Här finns dessutom möjligheter att jobba både i Sverige och utomlands.
Kontaktperson: Annie Larsson

Skriv ut

Försäkringsbolagen satsar mycket på internutbildningar och kompetensutveckling för sina anställda. Försäkringsarbete kräver ofta specialkunskaper inom många områden. Därför kommer din arbetsgivare se till att du får relevant kompetensutveckling. De större bolagen sköter utbildningen internt medan de mindre ofta anlitar ett utomstående utbildningsinstitut.

Lediga jobb

Forsakringsjobb.se är en nischad rekryteringssajt för försäkrings- och finansbranschen och ägs av Svenska Försäkringsföreningens dotterbolag KNS Service AB. Sajten hjälper jobbsökande som är intresserade av att arbeta inom sektorn att lätt hitta branschens lediga arbeten.

Utbildning inom försäkring

Det finns flera yrkeshögskoleutbildningar inom försäkringsbranschen. En YH-utbildning är en eftergymnasial utbildning som kombinerar teori med arbetslivsanknutet lärande. Utbildningarna är kostnadsfria och ger rätt till studiemedel.

Var finns jobben?

Vill du veta mer om lediga jobb, traineeplatser och hur det är att arbeta i försäkringsbranschen rekommenderas en titt på de olika bolagens hemsidor. I listan över FAO:s medlemsbolag hittar ni många av Sveriges försäkringsbolag, stora som små.